A bejegyzés trackback címe:

https://szelfibot.blog.hu/api/trackback/id/tr678421030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legyekura 2016.02.27. 12:06:32

Mi van? Mit árulnak? Nem értek ebből semmit!

vackor1 2016.02.27. 12:26:10

@legyekura: Olyan - ez itt egy jelző helye - emberekről szól, akik fontosnak érzik, hogy egy túlárazott - lásd a cég profitját - termék birtoklásával másnak érezzék magukat - persze kivéve attól a több millió embertől, akiknek szintén van ilyen termékük.. - , ráadásul egy millisecundum erejéig akár még VALAKInek is, mert majdnem az elsők között kaparintották azt meg - ismét csak kivéve azokat , akik alapból megkapják még a bemutató előtt - , aminek biztos van valami értelme, hiszen ugyebár pár milliárd veréb se tévedhet .. :)
( bár ehhez se valami különleges képesség se ész nem kell, csupán szándék és kicsit több - mármint egy hasonló vagy akár jobb , ugyanarra és ugyanúgy használható nem almás cucchoz képest - pénz szükségeltetik, tehát gyakorlatilag bárki számára elérhető, szóval nem értem miért gondolják különbnek magukat az ilyen terméket birtoklók , természetesen tisztelet a kivételnek )

Na, így már érted ? :))

vbn 2016.02.27. 12:27:27

@legyekura: nem érted? irónia ON! :-)

(amúgy meg válasz a kérdésedre: i-betűvel kezdődő kütyüket és termékeket árulnak)
süti beállítások módosítása